Cum realizezi manichiura perfecta si spectaculoasa, cu produse reduse de Black Friday?

Manichiura este un domeniu care se reinventeaza mereu, iar in fiecare sezon apar noi creatii care mai de care mai interesante. In ultima perioada, se poarta modelele de unghii personalizate, astfel ca este momentul sa dai frau liber imaginatiei si sa realizezi pentru clientele tale o manichiura aparte si in tendinte.

Noi credem ca manichiura perfecta ar trebui sa fie posibila pentru orice femeie, iar preturile mici, de Black Friday fac visul posibil. Baff.ro  iti vine in ajutor cu superoferte de Black Friday la produsele pe care saloanele de infrumusetare le recomanda.

Manichiura perfecta este acum posibila cu ofertele de Black Friday de pe Baff.ro!

Creator si unic distribuitor al lacurilor permanente in nuante superbe, sofisticate, al Sistemului de gel PureLuxe, BAFF.ro iti va veni in ajutor sa-ti rasfeti clientele cu solutii profesionale pentru manichiuri tehnice, incat unghiile lor sa fie mereu ingrijite, trendy si impecabile.

Vestea si mai buna este ca acum produsele profesionale de pe BAFF.ro sunt disponibile la reducere speciala de Black Friday! iti prezentam mai jos ofertele tentante!

Oja semipermanenta Pureluxe va ajuta orice femeie sa se remarce cu o manichiura perfecta si rezistenta. Dincolo de nuantele stralucitoare, puternic pigmentate, care se usuca cat ai zice… baff, esentiala este si rezistenta si compozitia lacului permanent: formula profesionala mentine unghiile sanatoase si puternice, iar manichiura semipermanenta va rezista peste 4 saptamani. Cateva dintre nuantele care iti vor atrage atentia sunt la oferta de Black Friday, fiind disponibile la pretul de 29 lei: rosul sofisticat 030 Redstone, violet misterios, precum nuantele 064 Purple Hymm sau 066 Amethist Vision si albastrul vibrant din nuanta 115 Americana. Tonurile nude nu pot lipsi din trusa pentru o manichiura perfecta, in trend, iar nuanta 152 Everlasting este irezistibila. Tot la pretul special si cu reducere de 30% putem achizitiona de Black Friday si Set de clesti pentru indepartarea eficienta  a ojei semipermanente.

Lacul de stampila PureLUXE Stamp Lacquer este cea mai buna metoda prin care iti poti exprima creativitatea pe unghii. Modelele complicate nu vor mai prezenta niciun grad de dificultate, gratie formulei foarte pigmentate a lacului de stampila, cu o vascozitate de cinci ori mai ridicata decat a unui lac de unghii clasic. Te vei indragosti de nuantele sofisticate de pruna (405 Caliente), de rosul pur (409 Hollywood Red) si de griul metalizat superb (499 Metallic Fusios)- toate disponibile la pret redus cu 20% de Black Friday,  pe BAFF.ro.