Cum să cumperi ieftin de Black Friday?

Te preocupă gândul că nici de Black Friday nu vei reuși să cumperi toate lucrurile pe care le-ai lăsat pe lista de așteptare? Sau poate nu ai încredere că reducerile din această perioadă sunt reale și ești reticent în ceea ce privește cumpărăturile de Black Friday? Stai fără griji. Dacă ești atent la câteva ponturi și te documentezi din timp, ai toate șansele să te bucuri de produsele pe care le ai în planul de cumpărături până la finalul campaniei cu cele mai mari reduceri din timpul anului.

De ce sunt prețurile așa mici de Black Friday?

Cu toții am auzit atât lucruri bune, cât și critici aduse acestui eveniment de reduceri. Prima întrebare pe care și-o pune toată lumea este „de ce sunt prețurile așa de mici?”. Oare e o înșelăciune? Cresc comercianții prețurile înainte de campanie și apoi zic că oferă prețuri cu mult mai mici care, de fapt, sunt cele inițiale? 

Anul trecut, o comisie specială de Black Friday a celor de la ANPC a sancționat mai multe magazine pentru practici comerciale incorecte, motiv pentru care suntem încrezători că toate reducerile din acest an vor fi reale. Mai mult, este destul de riscant să crești prețurile cu o lună înainte de campanie, 30 de zile fiind perioada pentru prețul de referință care se ia în considerare la aplicarea reducerilor, deoarece există posibilitatea ca în luna respectivă să pierzi o bună parte dintre clienți.

Cum să profiți de reducerile de Black Friday?

Pentru a cumpăra ieftin de Black Friday România, trebuie să faci o documentare destul de detaliată înainte de eveniment, astfel încât să știi exact unde poți găsi cele mai bune reduceri în ziua în care se dă startul campaniei.

Pentru a face această documentare, îți recomandăm să începi prin stabilirea bugetului și a listei de cumpărături. În momentul în care știi cu exactitate care sunt produsele de care ai nevoie și cât ești dispus să plătești pentru ele, poți începe căutarea lor pe site-urile diferitor comercianți. După ce găsești cele mai bune oferte de la momentul respectiv, fă-ți cont pe site-urile de interes și adaugă produsele în coș sau la favorite, astfel încât să îți fie ușor să monitorizezi prețurile. În dimineața de Black Friday, intră rapid pe toate link-urile salvate și vezi care magazin oferă cea mai bună reducere, de unde poți comanda ușor produsul de care ai nevoie.

Înainte de eveniment poți verifica și ce magazine participante la campania de Black Friday oferă beneficii extra pentru clienții noi. Există comercianți care oferă vouchere de reducere pentru abonarea la newsletter, și acestea fiind numai bune pentru a cumpăra cât mai ieftin.

Cu puțină atenție, Black Friday se poate transforma în cea mai bună alegere pentru locuința ta.