Cumpără ca un profesionist de Black Friday

Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din tot anul, iar motivele sunt bine întemeiate. Indiferent de lista de cumpărături pe care o ai pregătită pentru tot anul, cu siguranță vei găsi cel puțin un produs din listă la reducere cu această ocazie. Iar dacă nu e o nevoie imediată, nu e de preferat să mai aștepți puțin și să economisești în perioada campaniei de reduceri Black Friday?

Când e Black Friday România?

În România, campania cu cele mai mari reduceri din an se organizează în preajma jumătății lunii noiembrie. Fiecare magazin sau comerciant este liber să aleagă dacă dorește să participe la Black Friday și data la care vrea să organizeze evenimentul, astfel că avem retaileri la care reducerile țin o singură zi sau la care promoțiile se întind pe durata a mai multe săptămâni.

Ce produse se vând cel mai bine de Black Friday România?

Inițial, această campanie de reduceri s-a concentrat mai mult pe vânzările de electronice, dar astăzi vedem cum categoriile de produse care se vând cel mai bine în perioada de Black Friday devin din ce în ce mai diverse. Astfel, în lista celor mai bine vândute produse de Black Friday România putem pune următoarele:

  • smartphone-uri şi smartwatch-uri;
  • televizoare;
  • produse pentru casă;
  • electrocasnice mici;
  • produse din categoria de fashion;
  • produse de îngrijire personală;
  • băuturi alcoolice şi cafea;
  • jucării și articole pentru copii;
  • electrocasnice mari.

Cum să cumperi ca un profesionist de Black Friday?

Pentru a profita la maxim de reducerile din perioada Black Friday, îți recomandăm să ții cont de câteva sfaturi simple, care te vor ajuta să cumperi ca un profesionist.

  1. Lista de cumpărături

În primul rând, trebuie neapărat să îți faci din timp lista de cumpărături, astfel încât să te asiguri că vei achiziționa articolele de care ai cu adevărat nevoie și că nu te vei lăsa furat de febra cumpărăturilor pentru produse nefolositoare. Totodată, în cazul în care bugetul nu îți permite să cumperi tot ce e pe listă, aceasta te poate ajuta să ordonezi produsele în funcție de importanță și necesitate.

  1. Bugetul de cumpărături

Este ușor să ne lăsăm furați de prețurile mici și să uităm că atunci când aduni puțin cu puțin se poate, de fapt, să dea cam mult. Stabilește din timp un buget de cumpărături special pentru Black Friday și încearcă să te încadrezi în suma aproximată.

  1. Ofertele propriu-zise

Înainte cu câteva săptămâni de Black Friday, caută o listă cu magazinele participante și adaugă produsele de interes în coș sau la favorite. De aici îți va fi ușor să monitorizezi prețurile, iar în ziua de Black Friday să poți face ușor cea mai bună alegere. Totodată, pentru a fi pregătit și pentru ca procesul de comandă să se desfășoare fără surprize, îți recomandăm să îți faci cont din timp pe site-urile de interes.

Acum că știi care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru a cumpăra ca un profesionist, nu îți rămâne decât să te bucuri de perioada cu cele mai mari reduceri din an.