De Black Friday ai reducere la produsele pentru casa si gradinarit de la Hecht!

Reprezentam cu mandrie cel mai mare furnizor de mașini pentru gradinarit din Republica Cehă.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu o oferta completa de produse Hecht la preturi atractive pentru perioada urmatoare raspunzand astfel asteptarilor acestora de a le oferi preturi speciale in campania de Black Friday 2017.

Compania este intr-o dinamica continua reusind ca in anul 2015 sa obtina o crestere a cifrei de afaceri cu peste 70% la nivel mondial, devenind astfel cel mai mare furnizor de specialitate in Republica Ceha si Slovacia dar de asemenea un jucator puternic pe aceasta piata in Uniunea Europeana.

Numeroasele premii pentru inventii si inovatii precum si certificari din partea companiei germane independente Heimwerker-test confirma inalta calitate a produselor Hecht, confirmare venita din partea celei mai exigente piete in domeniu, cea Germana.

Gama completa de produse pentru casa si gradina, experienta personalului de vanzari de peste 14 ani in domeniul utilajelor pentru microagricultura ne recomanda ca un partener de incredere in consilierea si service-area clientilor nostri.