De Black Friday, pregătește-te pentru cele mai mari reduceri din an la vacanțele de vara viitoare pe litoral românesc

Black Friday e o sărbătoare a reducerilor așteptată de toată lumea, inclusiv de cei care vor să-și rezerve o vacanță la mare pentru vara viitoare. Litoralulromanesc.ro, turoperatorul nr. 1 pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, respectă tradiția de a veni cu cele mai mari discounturi cu ocazia Black Friday. În această perioadă, “prietenii tăi de la mare” pregătesc pachete turistice cu reduceri semnificative pentru campania de Black Friday din acest an. Surprizele vor fi dezvăluite pe data de 12 noiembrie! Trebuie doar să fii pe fază pentru că ofertele sunt limitate și solicitările sunt onorate în ordinea sosirii.

Ofertele de Black Friday sunt valabile in intervalul 12 noiembrie (ora 17.00) – 15 noiembrie (ora 24.00).

Dar, până la lansarea ofertelor speciale de Black Friday, turiștii care vor să-și rezerve sejurul de vara viitoare la Marea Neagră pot verifica discounturile oferite în campania de Înscrieri Timpurii derulată de Litoralulromanesc.ro. Campania, care e în plină derulare, înseamnă reduceri de până la 50% și șansa de a plăti vacanța în tranșe. Beneficiarii voucherelor de vacanță le pot folosi acum pentru a-și rezerva sejurul la mare de vara viitoare! 

Rezervarile se pot efectua online, direct pe site-ul www.litoralulromanesc.ro, sau telefonic, la 0241 999. Vezi oferta aici: https://www.litoralulromanesc.ro/inscrieri_timpurii_litoral.htm.

Litoralulromanesc.ro are o experiență de peste 15 ani pe piața vacanțelor, perioadă în care peste 1,3 milioane de turiști au apelat la serviciile turoperatorului pentru sejururi reușite în stațiunile autohtone de pe țărmul Mării Negre.