Elefant.ro dă start campaniei de Black Friday mai devreme!

Elefant.ro începe sezonul campaniilor de shopping cu Singles’ Day pe 11 noiembrie. Urmând ca în ziua următoare să înceapă campania de Black Friday.

Elefant.ro magazinul online cu cele mai bune oferte pentru categoriile de produse cărți, jucării, parfumuri și cosmetice, ceasuri, home&deco, dar și articole de fashion și nutriție, organizează pentru prima dată Singles’Days. Acesta este un eveniment internațional de shopping, de mare notorietate, urmând ca în ziua următoare, pe 12 noiembrie să dea startul tradiționalei campanii de Black Friday.

Black Friday pe Elefant.ro va demara pe 12 noiembrie.

 Ce produse vor avea reduceri excelente? Cărțile în primul rând, parfumurile dar și multe alte categorii care se regăsesc în listele voastre de cadouri. Luna decembrie este luna cadourilor pentru orice om, pentru că avem Moș Nicolae, serbări sau petreceri de final de an, Secret Santa și cel mai important, pe Moș Craciun, care trebuie să ajungă la toată lumea. Astfel românii s-au obișnuit să se ocupe de această listă de cadouri încă de la Black Friday, profitând de cele mai mari reduceri din an.

Milioane de consumatori din întreaga lume participă la acest eveniment și de la an la an și în Romania este foarte așteptat. Așa că nu rata pregătirile pentru sărbătorile magice care urmează și surprindei pe cei dragi cu cadouri stilate, elegante și originale. Economisește timp și bani, pentru cele mai tari idei de cadouri.

Fie că îți dorești livrare la tine acasă, fie în Pickup Point-ul din orașul tău, produsele comandate la cele mai tari oferte pot fi ridicate de către tine în ziua livrării sau în următoarele zile, iar cei de la elefant.ro îți păstrează gratuit pachetul câteva zile. Tare, nu?

Cumpărăturile de pe elefant.ro sunt mai mult decât plăcute, sunt GENIALE!