Elefant.ro d─â start campaniei de Black Friday mai devreme!

Elefant.ro ├«ncepe sezonul campaniilor de shopping cu┬áSinglesÔÇÖ Day┬ápe 11 noiembrie. Urm├ónd ca ├«n ziua urm─âtoare s─â ├«nceap─â campania de Black Friday.

Elefant.ro magazinul online cu cele mai bune oferte pentru categoriile de produse c─âr╚Ťi, juc─ârii, parfumuri ╚Öi cosmetice, ceasuri, home&deco, dar ╚Öi articole de fashion ╚Öi nutri╚Ťie, organizeaz─â pentru prima dat─â SinglesÔÇÖDays. Acesta este un eveniment interna╚Ťional de shopping, de mare notorietate, urm├ónd ca ├«n ziua urm─âtoare, pe 12 noiembrie s─â dea startul tradi╚Ťionalei campanii de Black Friday.

Black Friday pe Elefant.ro va demara pe 12 noiembrie.

 Ce produse vor avea reduceri excelente? C─âr╚Ťile ├«n primul r├ónd, parfumurile dar ╚Öi multe alte categorii care se reg─âsesc ├«n listele voastre de cadouri. Luna decembrie este luna cadourilor pentru orice om, pentru c─â avem Mo╚Ö Nicolae, serb─âri sau petreceri de final de an, Secret Santa ╚Öi cel mai important, pe Mo╚Ö Craciun, care trebuie s─â ajung─â la toat─â lumea. Astfel rom├ónii s-au obi╚Önuit s─â se ocupe de aceast─â list─â de cadouri ├«nc─â de la Black Friday, profit├ónd de cele mai mari reduceri din an.

Milioane de consumatori din întreaga lume participă la acest eveniment și de la an la an și în Romania este foarte așteptat. Așa că nu rata pregătirile pentru sărbătorile magice care urmează și surprindei pe cei dragi cu cadouri stilate, elegante și originale. Economisește timp și bani, pentru cele mai tari idei de cadouri.

Fie c─â ├«╚Ťi dore╚Öti livrare la tine acas─â, fie ├«n Pickup Point-ul din ora╚Öul t─âu, produsele comandate la cele mai tari oferte pot fi ridicate de c─âtre tine ├«n ziua livr─ârii sau ├«n urm─âtoarele zile, iar cei de la elefant.ro ├«╚Ťi p─âstreaz─â gratuit pachetul c├óteva zile. Tare, nu?

Cumpărăturile de pe elefant.ro sunt mai mult decât plăcute, sunt GENIALE!