Jolidon Black Weekend – reduceri de până la 90%

Jolidon te așteaptă și în acest an cu un weekend întreg de reduceri de până la 90%, la mii de articole de lenjerie intimă, pijamale și costume de baie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați .

Weekendul 17-19 noiembrie este destinat reducerilor de până la 90%, iar ofertele vor fi disponibile online pe blackfriday.jolidon.ro și în toată rețeaua de magazine Jolidon din țară (vezi lista completă aici ).

Dacă te gândești deja cu emoție la zecile de cumpărături planificate, iar de pe lista dorințelor nu lipsesc articolele de lenjerie intimă, la Jolidon vei găsi o mulțime de surprize ispititoare și reduceri consistente.

Te vei putea bucura de reduceri tentante la produse din următoarele categorii:

  • –  Lenjerie intimă : sutiene, chiloți, corsete, body-uri, jartiere, portjartiere și multe alte articole
  • –  Îmbrăcăminte : pijamale, tricouri, maiouri & halate
  • –  Costume de baie – o gamă variată de mărimi și modele

În plus, în weekendul imediat următor, între 24-26 noiembrie , Jolidon ți-a pregătit Bra Weekend, când te vei putea bucura de reduceri la toată gama de sutiene disponibile pe site, precum și în magazinele din țară.

Vrei să comanzi online de Black Weekend? Pe blogul Jolidon vei găsi o serie de sfaturi utile care să te ajute să te pregătești de Black Weekend și să comanzi mai rapid. Echipa Jolidon îți recomandă să îți creezi un cont și să completezi datele înainte de Black Weekend, să adaugi produsele preferate în wishlist sau să te abonezi la newsletter pentru a afla printre primii ce oferte ți-au pregătit. De asemenea, ți-au pregătit o listă de întrebări frecvente și răspunsuri pe care îți recomandăm să o citești pentru a avea o experiență de cumpărături minunată.

Spor la cumpărături!