Mega reduceri la semineele electrice, la modelele pe lemne si pe peleti de la PEFOC!

Si anul acesta dam foc preturilor! Asa cum ne-am obisnuit clientii, alaturi de promotiile din timpul anului, ne intrecem in reduceri si de Black Friday!

Anul acesta descopera ofertele noastre de nerefuzat la seminee electrice, seminee clasice sau sobe pe lemne! Promitem sa oferim un raport calitate-pret mai mult decat exceptional!

Ideea e simpla: daca ai o casa frumoasa, atunci vei alege un focar pe lemne pentru constructia unui semineu la fel de frumos! Insa, ce te faci daca stai la bloc, ori ai un buget limitat sau vrei o solutie mai simpla si mai putin costisitoare! Alegi un semineu decorativ electric! 

Semineul electric este in trending anul acesta, fiind o optiune de luat in calcul pentru infrumusetarea livingului, biroului sau dormitorului! Tehnologia pe LED sau cea inovativa pe aburi, transforma un semineu electric intr-un obiect de design interior extraordinar! 

Daca iti doresti ceva clasic si atemporal, atunci semineul clasic pe lemne este cea mai buna alegere. De ce? Pentru ca un semineu clasic nu se demodeaza niciodata, este mereu in voga si incalzeste locuinta infrumusetand-o intr-un mod deosebit!

Mai ai o singura grija: nu stii cine iti poate construi un semineu pe lemne! Ne ocupam noi si de acest aspect pentru tine! Colaboram cu mesteri priceputi si specializati in constructia de seminee, care sunt prezenti in aproape fiecare judet din tara. Astfel, cu experienta lor de zeci de ani de zile, cursuri de calificare si un catalog cu sute de beneficiari multumiti anual, te vor ajuta la constructia semineului de vis!

In topul preferintelor clientilor am observat tot mai mult si termosemineele pe peleti! Acestea sunt dispozitive smart, automatizate, confortabile si cu un randament termic ridicat! Practic, cu ajutorul unui termosemineu pe peleti poti incalzi intreaga locuinta, stand pe canapea, de la buton. Asa ca, anul acesta ti-am pregatit super preturi si super reduceri si la echipamentele pe peleti: focare, sobe si centrale!

De asemenea, avem si optiuni pentru exterior: gratare profesionale ceramice, cuptoare pentru pizza sau paine, vetre exterioare de gradina sau incalzitoare de terasa pe gaz s.a.m.d.   

Totul, dar absolut totul, este livrat la usa ta: seminee, termoseminee, sobe pe lemne, centrale pe peleti sau seminee pe gaz, cosuri de fum, gratare, incalzitoare de terasa, burlane si accesorii! Tu doar trebuie sa pui pe foc!

Preturile? Pentru buzunarele oricui! Fii pe faza: avem lunar reduceri si promotii speciale la diferite dispozitive termice si accesorii! Asa ca nu rata un semineu bun la un pret bun! 

Pe scurt, PEFOC iti ofera toamna aceasta calitate inalta la preturi promotionale, punand la dispozitia ta sisteme complete de incalzire a locuintei si dispozitive decorative pentru casa sau apartament!

Profita de ofertele Black Friday fierbinti de pe www.pefoc.ro!