Pregătește-ți mașina de iarnă cu Black Friday

Black Friday marchează începutul sezonului de cumpărături pentru iarnă, când toți comercianții oferă reduceri pentru a face loc noilor produse. Deși tradiția era ca reducerile imense să fie oferite la produse care ieșeau din sezon, vedem că astăzi lucrurile s-au schimbat destul de mult și acum putem găsi promoții inclusiv la mașini sau imobiliare. Și cum iarna bate și ea la ușă, acum e momentul perfect să îți pregătești mașina pentru condițiile dificile care urmează.

Cum îți poți pregăti mașina pentru iarnă de Black Friday?

Reducerile de Black Friday te pot ajuta să îți pregătești mașina de iarnă la prețuri mult mai accesibile, motiv pentru care te sfătuim să profiți de această ocazie. Cum poți profita de reduceri? Ei bine, sunt câteva investiții în mașină pe care poți să le faci la costuri reduse cu această ocazie, iar pe cele mai importante ți le vom prezenta mai jos.

Anvelope de iarnă

Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vine vorba de pregătirea mașinii pentru iarnă este schimbarea anvelopelor cu variantele potrivite pentru zăpadă și alte condiții extreme, care sunt indispensabile pentru siguranța ta și a pasagerilor. De Black Friday, poți găsi reduceri substanțiale la anvelope de iarnă și poți profita de moment pentru a le schimba.

Verificare tehnică completă

Tot înainte de începerea sezonului de iarnă este recomandat să faci o verificare tehnică completă a mașinii, pentru a te asigura că toate componentele sunt într-o stare optimă de funcționare.

Verifică în ce stare este bateria mașinii, pentru a ști dacă va face față temperaturilor scăzute. Apoi, asigură-te că ai destul lichid de parbriz și antigel în rezervor, etapă în care poți profita de reduceri pentru a-ți face provizii.

Tot în această perioadă este important să verifici dacă sistemul de încălzire este funcțional, la fel și în cazul sistemului de frânare și de direcție.

Urmărește reducerile pentru a beneficia de o verificare tehnică completă la un preț bun.

Echipamente de iarnă

În cazul în care obișnuiești să faci drumuri lungi cu mașina pe timp de iarnă, poți profita de reduceri pentru a-ți achiziționa echipamente de urgență, cum ar fi kituri de prim-ajutor, lanțuri antiderapante sau un set de unelte. Toate acestea te pot ajuta în cazul în care rămâi înzăpezit sau dacă te confrunți cu vreo situație de urgență.

Ce alte produse pentru mașină poți găsi la reducere de Black Friday?

Black Friday este un eveniment recunoscut pentru reducerile masive, iar acestea includ și produse din industria auto. Mai jos îți prezentăm o listă cu articole pentru mașină pe care le poți achiziționa la prețuri reduse în această perioadă.

Sisteme de navigație

Black Friday poate fi un moment ideal pentru a investi într-un sistem de navigație GPS, în cazul în care mașina ta nu este echipată cu acest accesoriu.

Suport de telefon

Deși nu au prețuri foarte mari, suporturile auto pentru telefon se numără printre produsele pe care se merită să le cumperi de Black Friday, în special dacă ne referim la variantele cu sistem de încărcare wireless, care îți vor face experiența de condus mult mai sigură și mai comodă.

Accesorii pentru interior

Dacă vrei să îți schimbi husele de la scaune sau covorașele din mașină, Black Friday este momentul perfect pentru a face acest lucru. Îți vei proteja interiorul mașinii de uzură și deteriorare, dar fără să fie nevoie de o investiție mare.

Camere de bord

Camerele de bord au început să fie din ce în ce mai populare și te vor ajuta să înregistrezi ce se întâmplă în timpul condusului, reducerile din această perioadă fiind un motiv bun pentru a-ți cumpăra un astfel de echipament.

Produse de întreținere

De Black Friday ai ocazia să îți cumperi produse de întreținere a mașinii la prețuri mult mai accesibile, cele mai căutate fiind uleiul de motor, lichidul de parbriz, antigelul, ceara de mașină, detergenții auto sau alte unele care te vor ajuta să îți îngrijești automobilul, cum ar fi aspiratoarele mici de mașină sau produse de curățare pentru tapițerie.

Black Friday îți oferă o oportunitate excelentă de a profita de reducerile considerabile pentru a te îngriji de mașină, dar și de siguranța ta și a celor dragi. Verifică ofertele și pregătește-ți mașina pentru condițiile de iarnă care se apropie, fără să te coste o avere.