Profită de Black Friday pentru o casă mai inteligentă

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături din an, și pe bună dreptate. Reducerile din această perioadă ne permit să ne achiziționăm produsele de care aveam nevoie la prețuri mult mai mici sau să cumpărăm articole pe care poate nu ni le-am fi permis dacă nu ar fi fost la reducere.

Acum este momentul perfect pentru a investi în lucruri pentru o casă mai modernă sau care să fie mai pe gustul tău. Și dacă vrei să îți faci viața mai ușoară, comodă și eficientă, atunci dispozitivele smart pentru locuință îți vor oferi ceea ce cauți.

Ce dispozitive smart home poți cumpăra de Black Friday?

Reducerile semnificative oferite de magazine în această perioadă te vor ajuta să îți transformi casa într-un spațiu mult mai eficient și comod, în special dacă alegi dispozitive smart home.

Asistent virtual

Cu siguranță ai auzit de Alexa, un asistent virtual ce poate deveni centrul de control al locuinței tale. De Black Friday vei găsi reduceri la boxe inteligente, hands-free, pe care le poți controla vocal și care sunt pregătite să îți răspundă la întrebări, să redea muzica pe care o vrei sau să controleze alte dispozitive inteligente pe care le ai în casă și cu care sunt compatibile.

Becuri smart

În această perioadă poți profita de reduceri pentru a schimba becurile tradiționale cu modele smart, care îți vor permite să controlezi sistemul de iluminat de la distanță, dar și să economisești energie, pentru facturi mai mici. Mai mult, becurile smart îți pot oferi și opțiunea de lumină colorată, pentru a crea atmosfera dorită în orice cameră.

Prize și întrerupătoare smart

Cu ajutorul prizelor și al întrerupătoarelor smart poți controla dispozitivele conectate de la distanță și îți poți face casa mult mai accesibilă, economisind în același timp energie. Aceste dispozitive te pot ajuta și să monitorizezi consumul de energie în timp real.

Termostate smart

În categoria produselor care îți vor face casa mult mai eficientă intră și termostatele smart, produse care te ajută să reglezi temperatura din casă de la distanță, dar care îți permit și să creezi programe personalizate pentru a economisi în ceea ce privește consumul de gaz sau de energie, în funcție de sistemul pe care îl deții. Poți programa termostatul să se ajusteze automat în funcție de programul tău, economisind astfel energie și bani, dar fără a face compromisuri în gradul de confort termic al locuinței.

Sisteme de securitate smart

Un sistem de securitate smart te va face să te simți mult mai protejat și te va ajuta să îți monitorizezi casa de oriunde. Aceste sisteme pot include camere de supraveghere de înaltă definiție (HD), senzori de mișcare sau alarme și notificări în cazul în care sistemul detectează o activitate suspectă.

Dispozitive pentru managementul apei

De Black Friday ai ocazia să profiți de reduceri pentru a achiziționa robinete smart sau sisteme de irigații programabile, care te vor ajuta să economisești apă și să îți gestionezi mult mai bine resursele. 

Sistemele de irigații smart te vor ajuta mai ales dacă ai o grădină mare și cultivi multe plante, care au nevoie de apă. Cu dispozitivele smart vei putea controla debitul de apă și vei putea programa udarea plantelor în funcție de condițiile meteorologice.

Roboți smart pentru curățenie

Dispozitivele smart pentru curățenie, cum sunt binecunoscuții roboți de aspirare, te vor ajuta să îți menții casa curată cu un minim de efort. Cu ajutorul lor vei scăpa de grija curățeniei după muncă sau în zilele de weekend, când preferi să faci orice altceva. 

Poți programa robotul să facă curățenie oricând ți se pare că este cazul, iar el te va anunța în ce stadiu este și când a terminat, fiind util mai ales în cazul în care apar pete accidentale și tu ești pe picior de plecare sau aștepți musafiri.

Sisteme de sonorizare inteligente

Sistemele smart de sonorizare te vor ajuta să îți transformi momentele de relaxare în adevărate experiențe de divertisment, mai ales dacă alegi să le integrezi cu asistenți virtuali, care îți vor oferi un control extrem de facil și de comod.

Dacă vrei să îți transformi casa într-un spațiu mult mai inteligent și mai eficient, Black Friday este momentul perfect. Acum te poți bucura de reducerile semnificative la dispozitive și accesorii smart, care îți vor îmbunătăți calitatea vieții și îți vor face locuința mult mai confortabilă.