Profită de Black Friday și cumpără din timp cadourile de Crăciun

Nici nu a venit bine toamna că deja ne apropiem de sezonul cumpărăturilor de Crăciun, cadourile fiind primele pe lista tuturor. Și cum ni s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să amânăm această activitate și să ne trezim aproape de sărbători că nu am reușit să ne punem la punct toate cadourile, Black Friday reprezintă o oportunitate excelentă de a scăpa de această grijă.

Indiferent că trebuie să cumperi cadouri pentru soț, soție, copii, părinți, bunici sau prieteni, cu siguranță vei găsi oferte foarte bune cu ocazia Black Friday România, astfel încât să poți bifa din timp această sarcină.

Când este Black Friday România?

În România, Black Friday este organizat în luna noiembrie, iar fiecare magazin are posibilitatea de a alege data la care vrea să înceapă reducerile cu această ocazie, precum și pe ce durată de timp se va desfășura campania. La origini, Black Friday este împrumutat de la americani și ține doar o singură zi, în vinerea de după Ziua Recunoștinței, dar în ultimii ani la noi în țară a început să fie organizat pe la mijlocul lunii noiembrie.

De ce să cumperi cadourile de Crăciun în perioada Black Friday?

În primul rând, Black Friday este o oportunitate excelentă pentru cei care vor să economisească. Prețurile reduse chiar și cu peste 90% reprezintă un avantaj foarte bun pentru orice cumpărător. Indiferent de bugetul pe care îl aloci în mod obișnuit cumpărăturilor de cadouri, nu se poate să nu te încânte gândul de a salva o parte din bănuți pentru plăcerile tale.

În al doilea rând, dacă alegi să îți faci cumpărăturile de cadouri în luna noiembrie și să profiți de ofertele surprinzătoare din această perioadă, vei scăpa implicit și de stresul pe care îl provoca goana după cadouri în preajma sărbătorilor. Așa, vei avea mai mult timp pentru celelalte activități pe care le ai programate pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Ce cadouri de Crăciun poți cumpără în perioada Black Friday?

În funcție de persoana pe care vrei să o surprinzi cu un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă, poți alege din oferta mare de produse care vor beneficia de reduceri în perioada de Black Friday.

Pentru femei, cele mai populare idei de cadouri sunt următoarele:

  • parfumuri;
  • ceasuri;
  • cărți;
  • cosmetice;
  • bijuterii;
  • produse de hair-styling.

Printre cele mai populare idei de cadouri pentru bărbați, pe care le găsești la ofertă de Black Friday, se numără:

  • gadgeturi;
  • parfumuri;
  • articole sportive;
  • băuturi.

La secțiunea copii, lucrurile sunt mult mai simple. De Black Friday, reducerile la jucării și alte articole destinate copiilor sunt cele mai bune din tot anul, așa că ai de unde să alegi.

Pentru mai multe idei de cadouri, îți recomandăm să consulți o listă cu magazinele participante la Black Friday, unde vei găsi cu siguranță mai multă inspirație.