Promotii electrizante pentru vehicule electrice, de Black Friday

La sfarsitul secolului XIX, orasele aglomerate aveau o problema ce, aparent, nu isi gasea rezolvare: numarul mare de cai si trasuri faceau strazile aproape impracticabile iar reziduriile animalelor faceau mersul pe jos aproape imposibil. Totul avea sa se transforme prin aparitia automobilului, un vehicul mai rapid si mai curat.

Inceputul secolului XXI ne gaseste in aceeasi dilema: orasele au devenit din nou extrem de aglomerate si aproape toxice datorita gradului mare de poluare generat de sutele de mii de vehicule. O cale de rezolvare poate fi gasita doar printr-o schimbare radicala a modului de deplasare dintr-un loc in altul. Una din solutii poate fi popularitatea tot mai mare a vehiculelor electrice personale: biciclete electrice, monocicluri electrice, trotinete electrice sau alte tipuri de astfel de vehicule ce iti ofera o deplasare suficient de rapida dintr-un punct in altul, la costuri foarte mici si cu poluare zero.

Nu stim daca vor aparea si alte solutii de descongestionare a strazilor in urmatorii cinci sau zece ani, insa putem spune cu certitudine ca astfel de vehicule electrice sunt o varianta reala si deja adoptata de mii de persoane care scapa astfel de blocajele din trafic. Trecerea la o adoptare masiva a unor astfel de vehicule este doar o chestiune de timp, iar prezenta pe piata din Romania a unor companii dedicate in prmovarea lor nu face decat sa ajute la accelerarea acestui proces.

Airmotion.ro este o astfel de prezenta in mediul online unde poti gasi aproape orice tip de vehicul electric personal: de la clasicul, deja, hoverboard, la trotinete electrice pliabile, biciclete electrice, vehicule tip segway si chiar motociclete electrice. Oferta larga de produse este completata de serviciile de service autorizat pentru marcile promovate.

Pe airmotion.ro gasesti vehicule electrice cu performante de top, cu autonomie de pana la 40 de km, viteze de deplasare de pana la 35km/h, baterii fiabile si cu durata de viata mare. Sunt disponibile modele cu un design extrem de elegant, din materiale moderne, cu tehnologii de top, folosite in industria aerospatiala, ceea ce le face extrem de versatile, usor de manevrat si simplu de utilizat.

Preturile, foarte atractive, sunt un punct forte ale magazinului online airmotion.ro, insa trebuie sa urmaresti prezenta Air Motion in campania Black Friday. Cu siguranta vei avea numeroase suprize placute si, de ce nu, ocazia de a-ti cumpara sau a face cadou un astfel de vehicul electric.

Intra pe Airmotion.ro si descopera gama de produse pentru a te pregati din timp sa cumperi la lansarea campaniei de Black Friday.