Reduceri in lant la SuportBicicleta.ro de Black Friday!

Mobilitatea este un lucru de pret pentru tine. Noi intelegem asta si tocmai de aceea iti oferim cele mai bune solutii de transport. Fie ca vrei sa iei cu tine in calatorii bicicletele, sau pur si simplu ai nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje, magazinul SuportBicicleta.ro te ajuta cu solutii eficiente.

De Black Friday 2017 ai parte de reduceri fabuloase pentru toate categoriile de  produse in asa fel incat sa pleci cu zambetul pe buze in viitoarele tale calatorii.

Reducerile de Black Friday sunt focusate pe suportii de bicicleta din gamele: Saris, Menabo sau Fabbri. Pentru ca iarna bate la usa nu am uitat nici de suportii de schi Menabo sau Fabbri la care te bucuri de reduceri consistente.

Pentru ca-i Black Friday cutiile de portbagaj Menabo se bucura si ele de reduceri consistente. Si cum poti avea solutii complete de transport daca nu prinzi discounturi si pentru barele transversale de la Menabo? Ca totul sa fie complet de Black Friday reducem preturile si la scaunele de copii Bellelli, pentru ca micutul tau sa te insoteasca in siguranta oriunde.

La SuportBicicleta.ro de Black Friday discounturile sunt de pana la 40%. Comenzile se pot plasa telefonic, prin e-mail, pe chat sau direct pe site.

P.S: Daca ai nevoie de o mana de ajutor poti apela la noi. Oferim consultanta pentru alegerea sistemelor potrivite de bari transversale.