Selgros pregateste mai multe zile de reduceri de Black Firday!

Pentru Selgros, ca si pentru majoritatea retailerilor din Romania, evenimentul de shopping Black Friday a devenit o traditie. Editat al 5-lea an consecutiv, catalogul special de reduceri propune sute de articole electronice si electrocasnice unde discount-urile afisate urca pana la 66% sau 1.000 lei in cazul unui laptop Hp Pavilion. Ca noutate, anul acesta introducem in oferta braduri de top ca Telefunken, JBL sau Harman Kardon precum si o selectie de produse DIY sau household.

In plus fata de anii precedenti, in perioada de valabilitate a catalogului, vor exista reduceri substantiale si la articole de imbracaminte si incaltaminte destinate atat copiilor, cat si adultilor, precum si -40 %  la o selectie de jucarii.

Pentru a da ocazia cat mai multor clienti Selgros sa beneficieze de aceste oferte si pentru a evita aglomeratia inerenta acestui tip de experienta de shopping, promotiile vor fi valabile timp de 10 zile in perioada 10 noiembrie ÔÇô 19 noiembrie.

Oferta completa va fi valabila in toate cele 19 magazine din Romania precum si in cele 3 magazine format compact din Bistrita, Tg. Mures si Alba Iulia unde va exista o selectie de produse din oferta Black Friday.