Tempo a creat special pentru tine, cele mai avantajoase oferte!

Tempo Stores este un magazin cu tradi┼úie pe pia┼úa din Bulgaria, av├ónd peste 30 de magazine fizice, precum ┼či contracte exclusive cu unele din cele mai mari brand-uri.

De mai bine de un an vindem cu succes ┼či ├«n mediul online din Rom├ónia, de aceea ne preg─âtim s─â deschidem ├«n viitorul apropiat ┼či magazine fizice ├«n Bucure┼čti, Timi┼čoara, Cluj ┼či Constan┼úa.

├Än fiecare sezon punem la dispozi┼úia cump─âr─âtorilor o ofert─â variat─â de ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl┼ú─âminte ┼či accesorii sport ┼či casual de la o multitudine de branduri celebre ├«n Europa.

Produsele Tempo Stores sunt 100% originale, motiv pentru care iţi oferim posibilitatea de a le returna gratuit oricând, în termen de 14 zile de la recepţionarea acestora.

Te invit─âm s─â descoperi cele mai noi produse ale brandurilor tale favorite: le coq sportif, Nike, Imperial, US Polo, EA7, NorthFinder, Please, Lee, Wrangler, Kappa ┼či multe altele.

Profită de ultimele tendinţe în modă!

Vezi oferta noastr─â ┼či afl─â mai multe detalii pe www.tempo-stores.com/ro

Informa┼úii cu privire cele mai noi oferte po┼úi g─âsi ┼či pe profilul nostru de facebook: https://www.facebook.com/TempoStoresRomania/