Tempo a creat special pentru tine, cele mai avantajoase oferte!

Tempo Stores este un magazin cu tradiţie pe piaţa din Bulgaria, având peste 30 de magazine fizice, precum şi contracte exclusive cu unele din cele mai mari brand-uri.

De mai bine de un an vindem cu succes şi în mediul online din România, de aceea ne pregătim să deschidem în viitorul apropiat şi magazine fizice în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Constanţa.

În fiecare sezon punem la dispoziţia cumpărătorilor o ofertă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii sport şi casual de la o multitudine de branduri celebre în Europa.

Produsele Tempo Stores sunt 100% originale, motiv pentru care iţi oferim posibilitatea de a le returna gratuit oricând, în termen de 14 zile de la recepţionarea acestora.

Te invităm să descoperi cele mai noi produse ale brandurilor tale favorite: le coq sportif, Nike, Imperial, US Polo, EA7, NorthFinder, Please, Lee, Wrangler, Kappa şi multe altele.

Profită de ultimele tendinţe în modă!

Vezi oferta noastră şi află mai multe detalii pe www.tempo-stores.com/ro

Informaţii cu privire cele mai noi oferte poţi găsi şi pe profilul nostru de facebook: https://www.facebook.com/TempoStoresRomania/