Top 5 cele mai căutate produse de Black Friday

Black Friday nu este doar cel mai cunoscut și așteptat eveniment de reduceri din tot anul, dar reprezintă și o ocazie perfectă pentru a vedea de ce lucruri ai mai avea nevoie prin casă sau care mai sunt tendințele de cumpărături.

Inițial, reducerile de Black Friday România erau aplicate la produse din categoria celor electronice, dar acum comercianții se întrec în oferte cât mai bune la o gamă din ce în ce mai variată de categorii, de la bijuterii și până la produse de înfrumusețare.

Când e Black Friday România?

În România, evenimentul de reduceri Black Friday are loc în luna noiembrie, în ultimii ani fiind organizat cam pe la mijlocul lunii. În funcție de decizia fiecărui comerciant, acesta poate dura o zi, se poate întinde pe tot weekendul sau chiar pe toată durata lunii noiembrie.

Care sunt cele mai căutate 5 produse de Black Friday?

De-a lungul anilor, odată cu schimbarea categoriilor de produse ce beneficiau de reduceri cu ocazia Black Friday s-au schimbat și preferințele consumatorilor. Cu toate acestea, au rămas câteva tipuri de produse care sunt la mare căutare în fiecare an.

  1. Televizoare

Televizoarele se numără printre cele mai căutate produse în perioada de Black Friday, reducerile din această categorie fiind substanțiale. În anul 2021, numai la eMAG s-au vândut peste 42.000 de produse din categoria televizoare și sisteme audio. Fie că vorbim de televizoare clasice sau televizoare smart, cu siguranță se merită să arunci o privire peste ofertele de Black Friday.

  1. Smartphone-uri și smartwatch-uri

De pe lista celor mai căutate produse în perioada reducerilor de Black Friday nu puteau să lipsească smartphone-urile și smartwatch-urile. Acestea sunt produse care au o valoare destul de mare și orice reducere se simte în buzunarul cumpărătorului. Dovadă stau și cele 66.000 de produse din această categorie vândute de unul dintre cei mai mari retaileri online de la noi din țară cu ocazia Black Friday 2021.

  1. Electrocasnice

Cuptoare cu microunde, roboți de bucătărie, frigidere, mașini de spălat sau espressoare, toate acestea sunt top vânzări în perioada de reduceri Black Friday. În fiecare an apar nevoi diferite, iar oferta de Black Friday la electrocasnice este una care merită cu siguranță să fie luată în considerare.

  1. Produse de înfrumusețare

În ultimii ani, o creștere spectaculoasă de vânzări în perioada Black Friday au înregistrat produsele de beauty și îngrijire personală. Fiind foarte aproape de sărbătorile de iarnă, Black Friday reprezintă și o oportunitate foarte bună pentru achiziționarea cadourilor pentru cei dragi.

  1. Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte

Întotdeauna e o ocazie bună să îți reînnoiești garderoba, iar dacă poți face asta profitând de reducerile de Black Friday, atunci e și mai bine. Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au început și ele să fie căutate în această perioadă de oferte.

Pe lângă categoriile de mai sus, în topul celor mai căutate produse de Black Friday putem pune și jucăriile, produsele pentru îngrijirea locuinței sau băuturile alcoolice și cafeaua, toate acestea înregistrând vânzări foarte bune în anii precedenți.