Vezi REDUCERILE sanatoase de BLACK FRIDAY pe ebio.ro!

Ebio.ro vine anul acesta cu REDUCERI sanatoase de Black Friday! Te bucuri de promotii si preturi speciale pentru categorii de produse precum: 

  • Alimente
  • Miere si specialitati apicole
  • Suplimente
  • Dulciuri & indulcitori
  • Ingrediente culinare
  • Cereale si leguminoase
  • Oleaginoase & deshidratate
  • Cosmetice bio

De Black Friday comanda online produsele dorite la preturi bune de tot. Fii cu ochii pe toate promotiile si nu rata cele mai generoase oferte. Cu cateva click-uri iti alegi produsele dorite, le comanzi rapid si te bucuri de livrare la tine acasa, fara efort si fara batai de cap. 

Iata o lista cu unele dintre ofertele speciale care te asteapta de Black Friday pe Ebio.ro: 

Sanovita Unt de arahide fara zahar, 375 grame la doar 7.99 lei

Rondele Simple din Orez Sanovita 56 grame la doar 1.49 lei

Instant soia integral Hapax 1 Kg la doar 25.99 lei

Suc natural de mere, Natural Premium 3 Litri la doar 14.99 lei

Sampon FARMONA cu extract de Gudron de Mesteacan anti-matreata la doar 12.99 lei

Pudra de roscove Bio Pronat 200 grame la doar 9.99 lei

Profita de cele mai bune preturi din an si cumpara produse bio, sanatoase, pentru tine si familia ta. Opteaza pentru un stil de viata sanatos, in care sa te bucuri de o alimentatie cat mai naturala. 

Nu uita sa incluzi in programul de zi cu zi sportul si momentele de relaxare alaturi de cei dragi, pentru sanatatea corpului si a mintii. 

Pe Ebio.ro gasesti o diversitate de produse bio de la diversi furnizori al caror numar este in continua crestere, astfel incat tu sa ai la indemana optiuni cat mai variate atunci cand vine vorba de produsele sanatoase pe care le doresti.

Comanda online produsele dorite de pe ebio.ro si te bucuri de livrare rapida la tine acasa. Astfel, nu mai este nevoie sa te deplasezi intr-un magazin fizic, ci poti alege produsele dorite rapid si le poti adauga in cos cu un singur click. 

Sanatatea este bunul cel mai de pret al fiecaruia dintre noi, asa ca acorda atentie produselor alimentare pe care le consumi si produselor cosmetice pe care le folosesti. Pe ebio.ro gasesti tot ce ai nevoie ca sa ai grija de sanatatea ta, atat cea interioara, prin consumul de alimente potrivite si un stil de viata activ, cat si cea exterioara, prin folosirea de cosmetice realizate din ingrediente naturale.