Vrei să îți reamenajezi casa? Vezi cum poți profita de reducerile Black Friday

Dacă încă nu te-ai gândit la Black Friday ca la o oportunitate excelentă pentru reamenajări prin casă, a venit timpul să o faci. Acesta este momentul perfect pentru a găsi și a profita de ofertele de nerefuzat la o mulțime de categorii de produse pentru casă și nu numai.

Idei de reamenajări pornind de la ofertele Black Friday

Nu știi cum ai putea să profiți de Black Friday pentru a-ți reamenaja locuința? Noi îți venim în ajutor cu câteva idei care te vor inspira să pui în aplicare planul de reînnoire a locuinței la costuri cât mai mici.

Amenajarea bucătăriei

Bucătăria este încăperea cea mai favorizată atunci când e vorba de reducerile cu care vine Black Friday, acesta fiind momentul perfect pentru a face schimbări sau pentru a-ți îmbunătăți gama de echipamente. Cu această ocazie, ai putea să îți cauți electrocasnice noi, cele mai mari reduceri fiind la frigidere, cuptoare cu microunde, espressoare, roboți de bucătărie, mașini de spălat vase și orice altceva se poate găsi prin bucătărie.

Amenajarea spațiilor de odihnă

Black Friday poate fi un moment ideal și pentru a-ți reamenaja dormitorul sau camera de zi. De la televizoare sau sisteme audio și până la mobilier, covoare sau lenjerie de pat, acum găsești prețuri mult mai mici la toate articolele care își pot găsi locul în dormitor sau în sufragerie.

Amenajarea băii

Poți profita de reducerile de Black Friday și pentru a-ți reîmprospăta baia, fără să fie nevoie să cheltui o avere. Te poți orienta către o nouă cadă sau cabină de duș sau poți miza mai mult pe accesorii precum oglinzi sau covorașe de baie.

Sistemul de iluminat

De Black Friday ai ocazia perfectă pentru a schimba sursele de iluminat ale locuinței cu variante mult mai eficiente din punct de vedere energetic, care nu doar că îți vor reduce facturile lunare, dar vor contribui și la un mediu mai ecologic. 

Spațiile de depozitare

Dacă ești o persoană organizată, dar lipsa spațiului se joacă cu nervii tăi, de Black Friday poți profita de reducerile impresionante pentru a aranja totul așa cum trebuie. Poate vrei un dulap nou sau rafturi și cutii de depozitare pentru magazie. Cu siguranță printre oferte vei găsi și această categorie de produse.

Proiecte DIY

Dacă îți plac proiectele de renovare mai mari sau ești pasionat de proiectele DIY (do it yourself), poți profita de reducerile Black Friday pentru a-ți achiziționa materiale de construcții, unelte și alte echipamente. 

Cum poți profita cât mai bine de ofertele Black Friday?

După ce ți-ai stabilit obiectivele și bugetul disponibil, ești gata să te apuci de căutat produsele care îi vor oferi locuinței tale un nou aer. Prioritizează fiecare nevoie și vezi cât îți permiți să cheltui în această perioadă. Încearcă să nu te abați prea mult de la buget și să nu te lași furat de oferte care par de nerefuzat, dar de care poate că nu ai cu adevărat nevoie.

Asigură-te că știi dinainte de ce produse ai nevoie și unde le găsești, așa încât ziua în care se dă startul reducerilor să te găsească pregătit de acțiune.

Nu uita nici de serviciile de montaj sau instalare, deoarece acestea sunt și ele o cheltuială în plus. Asigură-te că ai prevăzut și această cheltuială în bugetul inițial și că vei ține cont de ea atunci când faci achizițiile. Este posibil să găsești oferte inclusiv la serviciile de instalare, deci fii cu ochii pe ele.

Ce produse pentru reamenajarea casei găsești la ofertă de Black Friday?

Cele mai populare produse din categoria de reamenajări pe care le poți găsi la ofertă în perioada reducerilor de Black Friday sunt:

  • electrocasnice – după cum am menționat, electrocasnicele fac parte dintre produsele care se bucură de cele mai mari reduceri de Black Friday;
  • mobilier și decorațiuni – indiferent că vorbim de dulapuri, canapele sau covoare, pe toate le poți găsi la prețuri excelente în această perioadă;
  • materiale de construcții și unelte – dacă vrei să fii ceva mai practic și să te concentrezi pe proiecte de renovare mai mari, te poți folosi cu succes de reducerile la materiale de construcții și unelte.

Cu ajutorul ofertelor de Black Friday, locuința ta poate fi cu totul alta, dar într-un mod cât mai eficient din punct de vedere financiar. Pregătește-te din timp și profită de reducerile oferite pentru a-ți transforma spațiul în locuința ta de vis.