Zambeste! BrightWhite este la reducere de Black Friday!

Cum s─â-╚Ťi albe╚Öti din╚Ťii acas─â f─âr─â s─â-╚Ťi deteriorezi smal╚Ťul?

Toat─â lumea ar dori s─â aib─â din╚Ťi de un alb imaculat, dar pu╚Ťini ├«╚Öi pot permite o procedur─â de albire ├«ntr-un cabinet stomatologic. De asemenea, foarte mul╚Ťi au re╚Ťineri cu privire la sensibilitatea care apare ulterior folosirii acestui procedeu. Solu╚Ťia este noua genera╚Ťie a sistemului de albire dentar─â BRIGHTWHITE┬«, cu formula Ultra White, F─éR─é PEROXIZI, destinat─â utiliz─ârii la domiciliu. Acest produs este extrem de eficace ├«n domeniul albirii din╚Ťilor, se poate utiliza foarte u╚Öor ╚Öi este o solu╚Ťie sigur─â pentru din╚Ťi de un alb imaculat.

De ce recomand─âm albirea dentar─â la domiciliu?

Albirea dentar─â BrightWhite, la domiciliu ╚Öi f─âr─â peroxizi, se recomand─â ├«n special persoanelor cu gingii ╚Öi din╚Ťi sensibili. Neexist├ónd efecte secundare nepl─âcute, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â ├«n cazul utiliz─ârii albirii cu peroxizi, nu trebuie s─â ne temem deci de apari╚Ťia sensibilit─â╚Ťii dentare, a eritemului, irita╚Ťiilor ╚Öi s├ónger─ârilor. Toate aceste efecte nedorite pot fi evitate prin folosirea sistemului de albire Bright White la domiciliu, pentru un z├ómbet str─âlucitor de alb, similar celui ob╚Ťinut prin utilizarea peroxizilor!

Costuri reduse

Un argument ├«n plus ├«n favoarea utiliz─ârii sistemului de albire la domiciliu BrightWhite este eficien╚Ťa sa ├«n raport cu costul – este cunoscut faptul c─â medicina dentar─â nu este una ieftin─â, timpul ╚Öi munca implicate ├«n procesul de albire a din╚Ťilor put├ónd duce la costuri ridicate ale interven╚Ťiilor stomatologice. Acestea pot fi evitate prin simpla utilizare a sistemului BrightWhite. Acest lucru nu implic─â, desigur, evitarea vizitelor la stomatolog, deoarece ├«ndep─ârtarea tartrului dentar este indispensabil─â pentru ob╚Ťinerea unor din╚Ťi albi ╚Öi s─ân─âto╚Öi. Cu ajutorul sistemului de albire, la domiciliu, BrightWhite, putem s─â ne asigur─âm un z├ómbet perfect, de un alb str─âlucitor, ├«n timp ce ne uit─âm la televizor sau ascult─âm muzic─â, st├ónd comod pe canapea.

Siguran╚Ť─â

Produsul este recunoscut ca fiind profesional ╚Öi este ├«nregistrat la nivelul UE ├«n CPNP (Cosmetic Products Notification Portal), dispun├ónd ╚Öi de Evaluare de siguran╚Ť─â.

Rezultatul final este acela╚Öi ca ╚Öi c├ónd albirea ar fi fost efectuat─â ├«ntr-un cabinet stomatologic. Cu┬áBrightWhite ├«ns─â, efectul este realizat prin utilizarea mai multor substan╚Ťe cosmetice naturale, ├«ntr-o manier─â┬ásigur─â ╚Öi f─âr─â dureri.

Este timpul s─â ├«╚Ťi schimbi modul de via╚Ť─â ╚Öi s─â ai ├«ncredere ├«n tine! Realizeaz─â-╚Ťi visul, av├ónd un z├ómbet de un alb str─âlucitor, a╚Öa cum ├«ntotdeauna ╚Ťi-ai dorit!

Folose╚Öte sistemul de albire a din╚Ťilor BrightWhite, pentru un z├ómbet de un alb str─âlucitor! J

BrightWhite®

www.bright-white.ro

www.facebook.com/BrightWhiteRomania