Zambeste! BrightWhite este la reducere de Black Friday!

Cum să-ți albești dinții acasă fără să-ți deteriorezi smalțul?

Toată lumea ar dori să aibă dinți de un alb imaculat, dar puțini își pot permite o procedură de albire într-un cabinet stomatologic. De asemenea, foarte mulți au rețineri cu privire la sensibilitatea care apare ulterior folosirii acestui procedeu. Soluția este noua generație a sistemului de albire dentară BRIGHTWHITE®, cu formula Ultra White, FĂRĂ PEROXIZI, destinată utilizării la domiciliu. Acest produs este extrem de eficace în domeniul albirii dinților, se poate utiliza foarte ușor și este o soluție sigură pentru dinți de un alb imaculat.

De ce recomandăm albirea dentară la domiciliu?

Albirea dentară BrightWhite, la domiciliu și fără peroxizi, se recomandă în special persoanelor cu gingii și dinți sensibili. Neexistând efecte secundare neplăcute, așa cum se întâmplă în cazul utilizării albirii cu peroxizi, nu trebuie să ne temem deci de apariția sensibilității dentare, a eritemului, iritațiilor și sângerărilor. Toate aceste efecte nedorite pot fi evitate prin folosirea sistemului de albire Bright White la domiciliu, pentru un zâmbet strălucitor de alb, similar celui obținut prin utilizarea peroxizilor!

Costuri reduse

Un argument în plus în favoarea utilizării sistemului de albire la domiciliu BrightWhite este eficiența sa în raport cu costul – este cunoscut faptul că medicina dentară nu este una ieftină, timpul și munca implicate în procesul de albire a dinților putând duce la costuri ridicate ale intervențiilor stomatologice. Acestea pot fi evitate prin simpla utilizare a sistemului BrightWhite. Acest lucru nu implică, desigur, evitarea vizitelor la stomatolog, deoarece îndepărtarea tartrului dentar este indispensabilă pentru obținerea unor dinți albi și sănătoși. Cu ajutorul sistemului de albire, la domiciliu, BrightWhite, putem să ne asigurăm un zâmbet perfect, de un alb strălucitor, în timp ce ne uităm la televizor sau ascultăm muzică, stând comod pe canapea.

Siguranță

Produsul este recunoscut ca fiind profesional și este înregistrat la nivelul UE în CPNP (Cosmetic Products Notification Portal), dispunând și de Evaluare de siguranță.

Rezultatul final este același ca și când albirea ar fi fost efectuată într-un cabinet stomatologic. Cu BrightWhite însă, efectul este realizat prin utilizarea mai multor substanțe cosmetice naturale, într-o manieră sigură și fără dureri.

Este timpul să îți schimbi modul de viață și să ai încredere în tine! Realizează-ți visul, având un zâmbet de un alb strălucitor, așa cum întotdeauna ți-ai dorit!

Folosește sistemul de albire a dinților BrightWhite, pentru un zâmbet de un alb strălucitor! J

BrightWhite®

www.bright-white.ro

www.facebook.com/BrightWhiteRomania