Bonami: oferte tentante pentru Black Friday !

Vineri 15 noiembrie, Bonami dă startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clienții se vor bucura de două weekenduri cu reduceri, conform tradiției: unul specific pieței românești, respectiv 15-17 noiembrie, și cel internațional, între 29 noiembrie și 1 decembrie.

Spre deosebire de 2018, când produsele incluse în promoție erau prezentate în campanii, anul acesta a fost pregătit un stoc impresionant, astfel încât clienții să poată beneficia de cele mai mari reduceri la achiziție și o livrare rapidă. Anticipand numărul mare de comenzi, Bonami se pregătește deja de patru luni pentru a putea gestiona acest volum.

Lansarea promoțiilor va avea loc ca de obicei la miezul nopții de joi spre vineri și va dura întregul weekend. Bonami așteaptă în această perioadă cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului. Compania prognozează venituri de 4 ori mai mari în comparație cu zilele tipice din noiembrie. Clienții vor descoperi în fiecare din cele două weekenduri numeroase campanii cu 6 teme diferite.

Reducerice vor fi între 40% și 80% pentru aproximativ 2000 de produse, cu 20% mai multe față de anul trecut. Categoriile de produs vor include textile, accesorii pentru bucătărie, decorațiuni, produse pentru organizare și accesorii de modă. 

Bonami participă și la campania Black Friday tradițională, ce are loc peste 3 săptămâni, între 29 noiembrie și 1 decembrie, când reducerile din campanii vor fi la fel de tentante: cu până la 80% mai mici față de prețul standard al produselor. Inspirată de modul în care se organizează Black Friday în România, compania a decis să urmeze și anul acesta aceeași strategie pentru celelalte piețe unde este prezentă și anume în Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria, unde vor exista tot două finaluri de săptămână cu reduceri, și anume 22 – 25 noiembrie și 29 noiembrie- 1 decembrie.

În perioada 1 octombrie – 20 decembrie, Bonami desfășoară promoția cashback de Crăciun. Astfel, întreaga sumă a cumpărăturilor efectuate în această perioadă va fi returnată clienților în formă de credite, în contul Bonami, pe 22 decembrie.