Reducere Drona DJI Phantom 4 Alb Black Friday 2020

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Drona DJI Phantom 4
Pilotaj simplu
Pilotatul dronei este acum etrem de simplu, fiind accesibil oricui. Trebuie doar sa apasati de doua ori un buton si drona se va inalta in aer, gata de catiune, Cu inca o apasare de buton activati sitemul de detectare a obstacoleleor (Obstacle Sensing System) ce va va feri drona de coliziuni si va ocoli automat obstacolele din traseu.

Evita primejdia
Phantom 4 dipune de doi senzori frontali conectati la un calulator puternic, ce monitorizeaza zborul dronei, evitand astfel toate obstacolele ce apar in itinerariul dronei.
VISUAL TRACKING
Functia ActiveTrack face ca urmarirea subiectelor in miscare sa fie foarte usoara si simpla. Activati Moving POI (punct de interes mobil),astfel veti putea sa reincadrati sau sa va rotiti in jurul subiectului, folosind doar ecranul de comanda. Sitemul nu ere nevoie de repere.

Imagini incredibile
Phantom 4 dispune de o camera video cu o optica de exceptie, ce este capabila sa capteze imagini incredibile, la rezolutie 4K, de 4 ori mai mare decat decat cea Full HD. De asemenea, aceasta poate realiza filme la rezolutie Full HD la 120Fps, ideale perntru redare de tip slow motion. Mai mult, aceasta camera este capabila sa realizeze fotografii la rezolute de 12 megapixeli.

Stabilizator de imagine
Phantom 4 are un gimbal ce integreaza sistemul de stabilizare a imaginii, compensand miscarile bruste si vibratiile. Acesta compenseaza miscarile si vibratiile pe 3 axe, oferind filmari cu o fluiditate de neegalat.

Magazine cu Reduceri Gadgeturi Black Friday 2020

Branduri Gadgeturi Black Friday 2020