Cel mai rapid, diversificat si trendy Black Friday in moda, pe www.glami.ro!

Glami.ro isi deschide primul sezon de Black Friday in Romania cu cele mai bune oferte de fashion,
in perioada 17-24 noiembrie 2017.

  • Glami.ro a construit cel mai mare catalog fashion online pentru clientii din Romania, avand 250.000 produse de la peste 3.000 de brand-uri si peste 50 de magazine online
  • Pentru prima data Glami.ro va urmari toate ofertele de Black Friday in timp real, asta insemnand ca ofertele vor fi reactualizate la fiecare 10 minute
  • Cele mai bune oferte si cele mai mari discount-uri de la mai mult de 50 de magazine online vor fi afisate primele
  • Glami.ro va avea reduceri de Black Friday atat pe 17 noiembrie, cat si pe 24 noiembrie

Disponibile pe https://www.glami.ro/black-friday, toate ofertele din 17 noiembrie, cat si din 24 noiembrie vor fi cea mai mare colectie de produse fashion aflate la reducere de la magazine de top din Romania, dintre care amintim FashionUP, Answear, Zoot, Epantofi, Reserved, Sinsay, Mohito, Orsay si multe altele. In total, peste 50 de magazine online isi vor etala ofertele de la brand-uri populare, inovative si de calitate, facand din acest eveniment cel mai mare runway fashion show pus in scena pentru clientii din Romania.

Cele mai bune oferte in ceea ce priveste preturile si discount-urile vor fi afisate primele astfel, incat clientii nu vor avea nici o grija legat de stocurile magazinelor, in special fiindca stocurile vor fi updatate la maxim fiecare 10 minute.

Bazat pe estimarile de trafic din lunile anterioare si luand in considerare faptul ca Black Friday in Romania se bucura de un mare success, reprezentantii Glami Romania se asteapta la un trafic considerabil crescut in magazinele partenere, vizitele putand creste cu pana la 300%.

  • E-shopping de fashion personalizat, pentru prima data in Romania

Lansat pe 15 iunie 2017, Glami.ro ofera cumparatorilor online de fashion un magazin complet. Este prima platforma de acest fel lansata in Romania care combina continutul fashion de tipul celor intalnite pe fashion blog-uri cu generarea de vizitatori si actiuni menite sa ofere cei mai buni clienti pentru magazinele online inregistrate.

Glami opereaza cu o combinatie de potrivire automata astfel incat ofertele sunt impartite in categorii si clientul gaseste intotdeauna brandurile favorite. Glami este platforma unde servicii de calitate ca transport gratuit, livrare imediata, flexibilitate in modalitatile de ridicare a coletului si retur gratuit fac diferenta.