IT Genetics organizeaza cel mai mare #BlackFridaypentruAfaceri, cu reduceri de pana la 80% si vouchere speciale de discount.

Companiile merita o zi plina de reduceri! De aceea, IT Genetics, furnizor de tehnologie cu 15 ani de expertiza in optimizarea proceselor de lucru si digitalizarea operatiunilor cu ajutorul solutiilor IT profesionale, organizeaza campania Black Friday editia 2021 dedicata exclusiv segmentului B2B de pe piata romaneasca.

In data de 12 noiembrie 2021, de la ora 07.00, alaturi de Honeywell, unul din principalii parteneri ai companiei, IT Genetics prin intermediul platformei online ITGStore.ro ofera discounturi de pana la 80% si oferte speciale, la solutii dedicate pentru industrii ca: retail, HoReCa, transport, logistica, productie, pharma si sanatate, educatie, banking si alte industrii.

Vor fi prezente si vouchere de discount cu o valoare de 250 lei la pretul de 175 lei, care pot fi folosite ulterior in termen de 4 luni de zile, pentru a cumpara orice produs.

Pentru  a-si asigura cele mai bune oferte la echipamente performante, clientii ITGStore pot comanda rapid si simplu de oriunde prin aplicația de mobil ITGStore.ro pentru Android si iOS.

Echipamentele disponibile la reducere în #BlackFridaypentruAfaceri

Pe www.ITGStore.ro vor fi reduceri semnificative la echipamente si solutii din multiple categorii: cititoare de coduri de bare, puncte de vanzare, imprimante de etichete, imprimante de bonuri fiscale, terminale mobile, infrastructura IT&C, solutii software si consumabile.

Echipamentele si solutiile IT Genetics aduc multiple avantaje in optimizarea business-urilor:

  • Productivitatea creste considerabil prin  automatizarea proceselor de lucru.
  • Erorile umane sunt eliminate, acest fapt contribuind semnificativ la cresterea eficientei si optimizarea proceselor.
  • Costurile cu personalul si echipamentele de lucru scad substantial pe termen lung. 

Toate solutiile performante care imbunatatesc activitatea in companii, pot fi comandate la preturi speciale in #BlackFridaypentruAfaceri. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 150 lei (TVA inclus). 

Fondata in anul 2007, compania IT Genetics este furnizorul de tehnologie care sustine companiile din Romania, Ungaria si Bulgaria in efortul de  optimizare a proceselor de lucru si digitalizare a operatiunilor  prin integrarea tehnologiei si a solutiilor IT profesionale. In portofoliul IT Genetics se afla peste 10.000 de echipamente si solutii software pentru numeroase industrii. Pentru performanta demonstrata, IT Genetics beneficiaza de grade inalte de parteneriat cu producatori renumiti international precum: Zebra, Honeywell, Brother, Star, Citizen, Datalogic si altii.