Scapă de grija cadourilor cu Black Friday

Pe continentul american, ziua de Black Friday reprezintă oficial începutul sezonului cumpărăturilor de iarnă. Chiar dacă la noi evenimentul este organizat mai devreme, nu în ultima vineri din lună așa cum se întâmplă de obicei la nivel internațional, Black Friday poate reprezenta o oportunitate excelentă pentru a scăpa de grija cadourilor de sărbători.

Când este Black Friday România?

Anul acesta, data oficială la care majoritatea magazinelor vor organiza campania de Black Friday este 11 noiembrie 2022. Cu toate că evenimentul ține în general o singură zi, sunt magazine care au decis să prelungească campania pe toată durata weekend-ului sau chiar toată luna noiembrie.

Ce reduceri se anunță de Black Friday 2022?

Ca în fiecare an, Black Friday România se anunță a fi un eveniment reușit din toate punctele de vedere. Cu reduceri ce pot depăși chiar și 90% în unele situații, așa cum ne-am obișnuit din anii trecuți, Black Friday va fi cu siguranță la fel de impresionant și anul acesta.

Ce cadouri poți pune pe lista cumpărăturilor de Black Friday?

Pentru că este aproape de luna decembrie, lună aglomerată din toate punctele de vedere, Black Friday poate fi ocazia ideală pentru cumpărăturile de cadouri. Nu doar că te vei bucura de prețurile mult mai mici și vei reuși să economisești, dar vei scăpa și de grija cadourilor pe care, de multe ori, se întâmplă să le lăsăm pe ultima sută de metri înainte de sărbători.

În funcție de persoanele pentru care vrei să cumperi cadouri, poți alege dintr-o listă lungă de produse ce pot fi dăruite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cum ar fi de Moș Nicolae sau de Crăciun.

Cadouri pentru femei pe care le poți cumpăra la reducere de Black Friday

Pentru femei, pe lista cadourilor pe care le poți achiziționa la reducere de Black Friday poți include parfumuri, genți, haine, cărți, ceasuri, bijuterii, cosmetice, produse de îngrijire personală și multe altele.

Cadouri pentru bărbați pe care le poți cumpăra la reducere de Black Friday

În ceea ce îi privește pe bărbați, printre cele mai populare cadouri pe care le poți cumpăra la promoții foarte bune de Black Friday sunt parfumurile. Dacă nu știi exact ce variantă de parfum să alegi, te poți îndrepta cu încredere spre variantele cele mai populare și vândute, cu care nu vei da greș. 

Cadouri pentru copii pe care le poți cumpăra la reducere de Black Friday

Copiii cresc repede, iar hainele sau jucăriile vor fi întotdeauna pe lista celor mai apreciate cadouri, atât de către micuți, cât și de părinții acestora. De Black Friday, jucăriile și articolele pentru copii sunt pe lista celor mai vândute produse, iar reducerile mari fac ca această perioadă să fie ideală pentru alegerea cadourilor de sărbători.